Welkom bij WV-mediation

WV-mediation zorgt voor een snelle succesvolle oplossing bij
echtscheiding, burger-overheid conflicten of zakelijke conflicten

Even voorstellen Wendy Versteeg

Ik ondersteun met WV-mediation, in de regio Den Haag, particulieren en bedrijven al meer dan 10 jaar succesvol in het oplossen van conflicten bij echtscheiding, tussen burger en overheid, en uiteenlopende zakelijke conflicten.

Zelfs de meest uitzichtloze en heftig stagnerende conflicten komen tot een oplossing als beide partijen zich via een mediation willen inzetten.

Als mediator ondersteun en structureer ik dit proces in een aantal gesprekken. U zult merken dat u tijdens dit proces uiteindelijk gezamenlijk met oplossingen komt en tevreden weer de toekomst tegemoet gaat.

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten informeer ik u op welke wijze de mediation gaat plaats vinden, wat u van mij kunt verwachten en wat ik van u verwacht. Vervolgens kunt u zelf beslissen of u met mij als mediator verder wilt.

op een goede manier een conflict oplossen Waarom mediation?

Heeft u een conflict met iemand, of met een organisatie (overheid of zakelijk), of bent u verwikkeld in een echtscheiding? Wilt u dit op een goede manier oplossen, maar weet u niet (meer) hoe? Dan bent u bij mij als erkende mediator aan het juiste adres!

Vaak eindigen conflicten in een juridische strijd waar uiteindelijk de rechter aan te pas moet komen om voor beide partijen te beslissen. Deze gerechtelijke stap kent meestal alleen maar verliezers en een slechte relatie met de ander partij voor de toekomst…

Of, kiest u voor een duurzame mediation oplossing, met misschien wel een verbeterde verstandhouding of relatie met de andere partij, omdat de communicatie na mediation veel beter verloopt!

Mediation is niet alleen sneller (i.p.v. een rechtszaak), goedkoper (dan 2 advocaten) maar ook vaak beter voor de toekomstige relatie tussen partijen!

Maak een afspraak

WV-mediation is een in Den Haag gevestigd mediation- en conflictadvies bureau en werkzaam in de regio Den Haag, Westland, Rijswijk en Delft.

Indien u vragen heeft, meer informatie wilt of een afspraak wilt maken, dan kunt u mij mailen of bellen via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer:

versteeg@wv-mediation.nl
+31617419411

Met vriendelijke groet,
mr.dr. Wendy Versteeg

WV-mediation
Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag